Legami liberta

Na początku jest zabawa, miłość, wolność! Dopiero później dowiadujesz się w jakiej tajemnicy się znajdujesz...

Nie jesteś zalogowany na forum.

#51 2019-03-10 17:51:32

Arwell Knight
Dajcie mi moją Szarlotkę
Liczba postów: 443
Członek Sekty: tak
Wzrost : 195 cm
Kolor oczu: ciemne, prawie czarne
AndroidChrome 69.0.3497.100

Odp: Dom Arwella

- Mam mamę, ona się o mnie martwi- zrobiłem minę niewinnego pjeska- Poza tym wcale nie jesteśmy tak... Blisko. Kiedyś wręcz by powiedzieć, że się przyjaźniliśmy i... I no. A ta cała presja od was wcale nie pomaga- rzuciłem wymowne spojrzenie w stronę Elise- Czasami lepiej po prostu... Nie być. A tak odbiegając życie singla wcale nie jest złe- jasne jasne.

People keep asking if I'm back and I haven't really had an answer...But now, yeah, I'm thinkin' I'm back!

giphy.gif

#52 2019-03-10 17:55:26

Elise Johansen
Trenerka Pokemonów
Liczba postów: 1,822
Wzrost : 164 cm
Kolor oczu: szaroniebieskie
UnknownFirefox 64.0

- Mhm, wiek, wolna wola, rób co chcesz, pamiętam - mruknęłam rozbawiona. - właśnie, powinnam chyba zadzwonić do Casabi spytać czy żyje - mruknęłam, szukacajc telefonu. - Sorry, ja nie naciskam, po prostu mam oczy. Mi i Casowi też nie idzie - stwoerdziłam, wybierając jego numer i przykładając telefon do ucha. - Czasami się zastanawiam czy ma to jakikolwiek sens - dodałam, a potem zamilklam wyczekując aż odbierze. Poczta. - Cześć, Cas, mam nadzieję że dotoczyłaś się do domu i niebobrzygałeś sobie kanapy, bo będziesz na siebie wściekły. Jak już będziesz na kacu do zadzwoń do mnie. Wpadnę - pwiedzialam i zakończyłam rozmowę wzdychając.

Życie to różnorodne, sub­telne od­cienie uczuć... od zmysłowej
słodyczy, po go­rycz... od sen­ty­men­talnej czułości, po dziką nienawiść.

ea8e7acaa3548537d6d7f69f1e4b14c6.gif

Tak bardzo brakuje nam dotyku, że
zderzamy się ze sobą, aby cokolwiek poczuć.

#53 2019-03-10 17:59:46

Arwell Knight
Dajcie mi moją Szarlotkę
Liczba postów: 443
Wzrost : 195 cm
Kolor oczu: ciemne, prawie czarne
AndroidChrome 69.0.3497.100

Mimowolnie zaśmiałem się słysząc tą rozmowę. Zajechaliśmy już pod kamienicę Charlotte. Nie czułem się zbyt komfortowo będąc w tym miejscu.
-Baw się dobrze- zatrzymałem auto. Nie miałem zamiaru z niego wychodzić

People keep asking if I'm back and I haven't really had an answer...But now, yeah, I'm thinkin' I'm back!

giphy.gif

#54 2019-03-10 18:30:48

Elise Johansen
Trenerka Pokemonów
Liczba postów: 1,822
Wzrost : 164 cm
Kolor oczu: szaroniebieskie
UnknownFirefox 64.0

- Aha, czyli już mnie wyrzucasz? - mruknęłam spoglądając na niego a potem za okno. - No okej. Może jeszcze,e do ciebie wpadnę. Mogę załatwić jakieś zioło i będzie śmiesznie. Bezpieczniej w domu w sumie. - Parsknęłam i wysiadłam z auta. - To do następnego Arwell. I weź się wyślij bo za chwilę będziesz wyglądać jak zombie.
Trzasnelam drzwiami i ruszyłam do kamienicy.

Życie to różnorodne, sub­telne od­cienie uczuć... od zmysłowej
słodyczy, po go­rycz... od sen­ty­men­talnej czułości, po dziką nienawiść.

ea8e7acaa3548537d6d7f69f1e4b14c6.gif

Tak bardzo brakuje nam dotyku, że
zderzamy się ze sobą, aby cokolwiek poczuć.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB 1.5.7

Darmowe Forum