Na początku jest zabawa, miłość, wolność! Dopiero później dowiadujesz się w jakiej tajemnicy się znajdujesz...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Zmarszczyłem brwi rozbawiony.
- Och, kochana. Nie jesteś jedyną, która tak myśli. - Zaśmiałem się, widząc skrzywienie na twarzach niektórych osób przed moimi oczami.
I don’t want to be the one
The battles always choose
Cause inside I realize
That I’m the one confused
- Daleko jest ten hotel? Chciałabym wziąść prysznic -zapytałam nie zwracając na słowa chłopaka
"JEŚLI NIE MASZ DO POWIEDZENIA NICZEGO MIŁEGO, MILCZ."
- Kilka minut - odpowiedziałem z wolna, przyglądając się jej twarzy.
Cause inside I realize
- Śmierdzisz w sumie ja też, ale ty bardziej - zasmialam się
- Mhm - przytaknąłem. - Jednak cały odur, który czuję leci od ciebie. Miałem proponować ci zwiedzanie miasta, jednak faktycznie, lepiej będzie jak się najpierw umyjesz - skrzywiłem się.
Cause inside I realize
- Nie przyjechalam tu zwiedzać. - przypomniałam
- Przez całe dwa dni będziesz wyrabiać dokumenty? - Uniosłem brwi. - No trudno. Sam skoczę wieczorem na miasto. Dawno tu nie byłem, więc skorzystam z okazji.
Cause inside I realize
- Skoro już tutaj jesteśmy powinniśmy zjeść nalesniki arabskie. - spojrzałam na chłopaka
Spojrzałem na nią kątem oka.
- Jednak chcesz gdzieś wyjść. Ludzie, mamy postęp.
Cause inside I realize
- Jezeli mowa o nalesnikach to zawsze. - zaśmiałam się
- Zapamiętam - mruknąłem, a dosłownie parę sekund później taksówka się zatrzymała przed hotelem. - Jesteśmy na miejscu. Chodź - ponagliłem Ester, wyciągając bagaże.
Cause inside I realize
Wzięłam bagaże.
- Całkiem ładnie wygląda, ciekawe jak będzie w środku
W milczeniu ruszyłem do środka. Stanąłem przed ladą, prosząc o klucze do zarezerwowanych apartamentów. Ładnie podziękowałem recepcjonistka i odwróciłem się do Ester.
- Twój to 265. Mój pokój znajduje się na przeciwko - poniformowałem ją.
Wiadomość dodana po 41 min 36 s:
Podałem dziewczynie klucze, mówiąc, że idę wziąć szybki prysznic. Wszedłem do apartamentu, zostawiłem bagaże pod ścianą i pierwsze co zrobiłem, to rzuciłem się na łóżko. Wyjąłem telefon przez chwilą zastanawiając się co z nim zrobić. Wszedłem w kontakty.
Lottie, Elise, Hans, Nieudacznik Życiowy... Przy tym ostatnim się zatrzymałem. Przez kilka minut się wahałem aż w końcu wykręciłem numer.
Cause inside I realize
Obudziły mnie wibracje telefonu na stoliku nocnym. Przez chwilę miałem ochotę to zignorować i dalej spać, jednak postanowiłem odebrać, co jeśli to Hans? Wyświetlacz oślepił mnie i odebrałem nie wiedząc kto dzwoni. Jednocześnie rzuciłem się z powrotem na stos poduszek i przetarłem ręką zaspane oczy.
- Halo?
People keep asking if I'm back and I haven't really had an answer...But now, yeah, I'm thinkin' I'm back!
- Jak tam układa ci się z Lottie? - Westchnąłem, ciekaw jego odpowiedzi. Jak bardzo mam przejebane?
Cause inside I realize
Wydałem z siebie długi pomruk.
- Młody, ja wiem, że ty i inteligencja nie zawsze ze sobą współgracie, ale wziąłeś może pod uwagę to, że istnieje coś takiego jak zmiana strefy czasowej?
Nakryłem się kołdrą, po czym zaraz ją skopałem odsłaniając nagie ciało. Była wyjątkowo gorąca noc.
People keep asking if I'm back and I haven't really had an answer...But now, yeah, I'm thinkin' I'm back!
Wzruszyłem ramionami, jednak po chwili do mnie dotarło, że Arwell nie mógł tego zobaczyć.
- Ciekaw jestem, jak twoje życie miłosne się rozwija. Poza tym ty zazwyczaj nie śpisz - stwierdziłem.
Cause inside I realize
- Czyżbyś liczył na to, że podam ci Charlotte do słuchawki?- zaśmiałem się sennie- Zresztą SĄ TAKIE GODZINY o których każdy normalny człowiek śpi.
- Możliwe możliwe... - odparłem zaintrygowany. - Więc jak, zgodziła się na tę herbatę? Czy znowu cię pobiła?
Cause inside I realize
- Hmm... Zastanówmy się. Od czasu tej twojej akcji nie odezwała się do mnie słowem. Bardzo prawdopodobne, że mnie unika, bo widziałem ją raz czy dwa. Good job młody- W sumie, przeszła mi już złość na niego. Nie powinien mieszać się w sprawy, których nie rozumie, jednak chciał dobrze.
Przewróciłem oczami.
- Poważnie, Arwell? Nie próbowałeś z nią porozmawiać ani razu? Wyjaśnić cokolwiek? A ja pokładałem w tobie nadzieję, stary. - Westchnąłem, przecierając oczy luźną dłonią.
Cause inside I realize
- Wspominałem może, że włamała się do systemu i zmieniła moje ID przez co nie mogłem wejść do siedziby?
Parsknąłem. Nie wiem, jednak czy ze śmiechu, czy zaskoczenia.
- Jiz. Ciężką loszkę sobie znalazłeś, Arwell.
Cause inside I realize
Wzdrygnąłem się.
- Nie nazywaj jej loszką, błagam cię. Poza tym nie wybrałem jej. Mówiłem ci, że to skomplikowane. Z jednej strony mam jej serdecznie dosyć, z drugiej boję się, że znowu zrobi coś głupiego. - starałem się jak najbardziej sprostować młodemu.
Westchnąłem.
- W takim razie bądź przy niej choćbym nie wiem co. Niech zobaczy, że ci zależy, może zmieni swój pogląd. Choć to Charlotte, ale... próbuj. A teraz póki co muszę kończyć, mam drugie połączenie na linii.
Cause inside I realize